× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

adidas ozweego grøn


Fremtiden sletter ikke fortiden. Det bygger på det. Tænk på enhver sci-fi-film, du har set. Innovation og teknologi kan herske øverst, men fortidens køb adidas sko billigt nostalgi er ubestridelig. Disse adidas OZWEEGO-sko, der leger med den idé, kombinerer retro-elementer med futuristiske designlinjer. Målrettet støtte i forfoden og hælen giver en yderst behagelig tur.

Lidt gammeldags, men alligevel gennemmoderne. Hvordan virker det? Tag et nærmere kig på disse adidas OZWEEGO sko, og du vil se, at svaret ligger i adidas ozweego grøn detaljerne. Den tykke, lagdelte silhuet er helt fra 90'erne, mens de smarte farver og camoprint-accenter er friske i dag.

Adidas Ozweegos rødder går langt tilbage, 1996 var, da det første par blev udgivet basedftwr af adidas. Dengang havde sneakeren allerede teknologi såsom adiPRENE-dæmpning i forfoden og TORSION-sålstøtte. Begge funktioner, som er blevet faste elementer i adidas' lange række af sneaker-teknologi.

Adidas Ozweego kombinerer retro-elementer med futuristiske designlinjer, og er en genskabelse af en 90'er-favorit. Med teknologi, der sikrer, at de løbende rødder er tydelige i hele denne grønne sneaker, sidder adidas sko mænd blå målrettet adiPRENE®-teknologi under fødderne og slutter sig til en trykspredende ledning, der løber gennem kraven og øjnene; kombineres for en behagelig og støttende tur. Det lette par er afsluttet med en åndbar mesh-overdel, overlejret med hits af ruskind i målrettede positioner med behov for ekstra holdbarhed.

https://www.basedftwr.com/

#79854 by mx71s58h

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.332 seconds

About company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Perspiciatis, doloribus, inventore. Aspernatur eius exercitationem.

Shewrapara Bus Stand, Dhaka 1216

+88017-0010-010

info@vhost.com

Newsletter Subscription

© 2016 Your Company. All Rights Reserved. Designed By ABCSOFT